Wednesday, February 24, 2010

Makeup Dinner - Puan Salmah (24.2.2010)

Tak disangka Diana telah mendapat job makeup dinner dari Puan Salmah. Ingatkan tak jadi sebab dia ada ckp nak buat kat Ampang Park. Dah rezeki kita agaknya-kan, alhamdulillah.

Puan Salmah ni kawan kepada mak Diana so kami mmg dah kenal lama jadi mudahlah sikit nak berurusan. Usia dia pun lebih kurang macam mak Diana juga so kami mmg mesra. Beliau nie bekerja di Hotel Putra, KL sebagai Kitchen Helper... Memandangkan beliau ada Staff Dinner, so dia minta Diana mekapkan persis ala mak datin....hehehee

So, ni-lah hasilnya...yang pasti dia puas hati ! Layan .....







No comments: