Thursday, June 17, 2010

Trial Makeup Intan

Selasa, 15 June 2010
Jam 8.00 Malam
Lokasi : Butik Andaman D' Ana

Inilah customer yang paling sporting dan paling sempoi yang pernah Diana jumpa. Mana taknya datang terus minta Diana buat Trial Makeup. Alamak Intan, makeup saya ada kat umah kalau awak nak saya balik umah sekejap g ambik, tak pe ke. Dengan berbesar hati Intan sanggup tunggu. Nasib ada mak yang sudi melayan Intan serta pasangan sementara Diana balik mengambil barang.

Sampai je ke Butik terus Diana makeover Intan. Masa yang Diana ambil kurang dari 1 jam. Untuk trial makeup nie Diana hanya menggunakan produk Naturactor Cover Face as Foundation, Silky Girl untuk Eyeshadow, Pemerah Pipi menggunakan produk Sari Ayu dan Lipstick Maybelline. Dengan produk yang Diana gunakan, so inilah hasilnya dan Intan begitu sangat teruja dan berpuas hati sekali terus membuat booking untuk Majlis Pernikahannya pada 24 July 2010 di Bukit Jalil nanti. Alhamdulillah.

So nilah gaya Intan selepas di makeover. Begitu ceria dan gembira sekali.

suka betul si intan nie..hehehehe..skrg dah jadi kawan selalu kami chat.

5 comments:

Anonymous said...

SO sesapa yg nak cari jurumekap, inilah orangnya..dyana...mmg intan sanggup cr dyana sebab intan tgk make up di blognya sangat menarik hati dan sanggup ku redah traffic jam demi kepuasan hati..thanx dyana! muahx!!! so org len cepat2 la book dyana..hehehe..tak rugiiiiiii- from: intan

Andaman D'Ana said...

tq intan for your comment..huhuhu..tq sebab mempercayai diana. terima kasih atas segalanya...tq tq tq

wAwA said...

kita rasa memang akak kene banyak pekatkan mekap tang mata. pastu yg len tkyah pekat2 sgt. sebab bila wat cmtu mekap akak lg nmpk cantek. tgk kak intan ni pun tang mata bagi penekanan, nmpk menyerlah gitew. :D

Anonymous said...

Wawa: memang dyana pandai make up especially mata..ghasa macam org arab ja..mata depa kan lawa..huhuhu

Andaman D'Ana said...

tq u all for comments yang sangat membina...hehehehe...