Saturday, January 22, 2011

Masriza dari Wangsa Maju

Masriza (Majlis Pertunangan)
Seksyen 4, Bandar Baru Wangsa Maju
22 Januari 2011, Sabtu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Selepas seisi mekap untuk Darlis, Diana terus berkejar ke Wangsa Maju untuk mekap seterusnya. Tidak sukar nak cari lokasi kerana rumah Diana memang dekat betul dengan rumah opah Mas. Ambil masa 10 minit jer.
Mas sudah setia menanti bersama saudara mara yang lain. Mengigil juga nak mekap Mas ni sebab diperhatikan. Hahahahhaa...macam tak biasalah plak kan. Sambil mekap tu kami berborak-borak dengan saudara yang lain. Rupanya mak saudaranya pun pernah bersekolah di sekolah yang sama dengan diana cuma senior 2 tahunlah. Paling best dia orang ingat Diana tak kawin lagi...kakakkaka...naik saham mak tauuuuu !!
Selepas disolekkan, Diana dibantu oleh saudara-maranya untuk memakaikan baju Mas serta veil. Bersemangat dan ambil berat sungguh mereka dengan Mas. Diana memang berkenan sungguh dengan bajunya dan sesuai untuk majlis pertunangan dan nikah. Apa pun terima kasih Mas atas layanan mesra Mas serta keluarga. Siap kena sound sebab Diana tak mau makan...kakakakaka..bukan apa Diana memang dah makan dan kenyang tapi Diana makanlah juga ditemani adik Mas yang cute itu.

Tahniah Mas diatas pertunangan beliau dengan jejaka yang bertuah tu...Hehehehehe...
Insya-Allah, jika ada rezeki kita berjumpa lagi.
















Abadikan diri ini bersama bakal pengantin

Darlis Anggun ke Majlis Perkahwinan


Darlis adalah kawan sepejabat Diana masa kerja di Ranhill dulu. So kami memang dah kenal lama dan sejak Diana tukar kerja kami pun tidak pernah berjumpa lagi. Rasanya dekat 3 tahun jugalah. Secara fizikal dia tetap tidak berubah masih macam dulu juga. Macam-macam kami bualkan hinggakan mengimbas kenangan-kenangan lama dulu. Mana tak, Ranhill adalah perkerjaan pertama sejak Diana habis sekolah. Dekat 11 tahun Diana berkhidmat disitu dan banyak kenangan manis dan pahit tetap jadi kenangan.

Okaylah, mekap kali ini adalah untuk majlis perkahwinan saudara beliau di Gombak. Inspirasi mekap hanya melalui baju yang dipakai oleh Darlis. Sederhana dan tidak keterlaluan dan sesuai untuk majlis yang dihadiri. Apa pun terima kasih Darlis kerana percaya dengan hasil kerja Diana dan minta maaf banyak-banyak sebab tak dapat nak mekapkan pada 29/1 nanti.

Bagi yang berminat untuk mendapatkan khidmat mekap dari Diana bolehlah buat temujanji dan datang ke kedai Diana yea.










Friday, January 7, 2011

Malam Bollywood


Thanks to Nik Hafidza kerana memberi sokongan kepada Butik kami dan memilih pakaian Lenga sempena Majlis Makan Malam syarikat di Hotel Berjaya Times Square.