Thursday, February 10, 2011

BAJU PENGANTIN 2013

ANTARA KOLEKSI PAKAIAN KAMI
Kunjungilah Butik kami untuk melihat sendiri. Pakej yang mampu milik.
































































































21 comments:

korset pengantin said...

cantik2 bajunya...

Butik Andaman D' Ana said...

terima kasih awakkk

Anonymous said...

cntknya collection bj..
utk sewaan bole x minta quotation..
mnt dgn lace warna pink akk(koleksi terbaru)..
akk ada terima tmphn bj pengantin x?bj baru utk disewa
tq

Butik Andaman D' Ana said...

terima kasih adik...kalu berminat untuk dpatkan quotation nanti email kat akak yea ctnordyna@gmail.com

akak tak ada menerima tempahan bj pengantin..semuanya baju yg dah siap

fasha said...

kalu nak tempah baju tp pki kain sy sendiri bole ke?harge mcm mne?

fasha said...

nak buat tempahan bj tp kain sndr bole x?hrge brape?bole x kalu nak bli bj yg telah display wrne biru laut...

Butik Andaman D' Ana said...

dear fasha,

minta maaf, akak tidak menerima tempahan untuk baju dik tapi kalau adik berkenan untuk beli baju biru laut boleh. yang mana satu baju yg adik berkenan yek.

Anonymous said...

kak,kat butik akak ada x baju tunang warna gold hitam?

CT NORDYNA said...

utk warna gold hitam kita tak ada dik. kita cuma ada grey hitam sahaja untuk baju tunang/nikah

Anonymous said...

salam,kat sini ade baju songket bunga tabur tak kak...?

CT NORDYNA @ SITI NORDIANA said...

akak ada 2 warna songket. satu merah hati n lagi satu unggu. nnti tgk label utk baju songket

Anonymous said...

kak, baju warna pink fanta 2 brape ringgt?

Anonymous said...

di mana butikny?
saya nak taw apa pakej yang ada dan berapa harga pakej tersebut

CT NORDYNA @ SITI NORDIANA said...

Akak nyer butik di Keramat Wangsa bersebelahan Setiawangsa. Untuk pakej harga boleh ke link ni http://www.usahajayadiana.blogspot.com/search/label/Pakej%20Harga
atau email akak ctnordyna@gmail.com or sms 012-663 7742

yana said...

Bju akak cntik2 n yana suke Sgt nnti kalau yana jadi kawin yana tempah Kat akak ek..akak ada pakej mekap x?

chentaMAYA said...

1 set utk laki pmpn rm bape ea?

Anonymous said...

brapa harga utk baju warna putih tu? mcm mane ngn saiz?

CT NORDYNA @ SITI NORDIANA said...

Chenta Maya_ satu set lelaki perempuan untuk disewa dalam RM500.

CT NORDYNA @ SITI NORDIANA said...

Baju warna putih tu size S/M utk Perempuan manakala M/L untuk lelaki

cima cimot said...

kak.. songket merah bunga tabur tu berapa sewa L/P sekali dgn accesories? :)

CT NORDYNA @ SITI NORDIANA said...

Cima - songket merah bunga tabur sewa L/P sekali dgn accesories adalah RM400. Deposit RM100 diperlukan dan dikembalikan bila baju dan aksesori didalam keadaan baik. Untuk apa2 pertanyaan boleh hubungi 0126637742 atau email ctnordyna@gmail.com