Sunday, March 6, 2011

CHARACTER MEKAP JAFAR ALADDIN

R*E*M*Y
CHARACTER MEKAP JAFAR ALADDIN
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Pertama kali mendapat job character mekap, rasa mcm tak yakin tapi teruja juga nak cuba benda baru. Mula-mula Remy minta Diana mekapkan Character Samurai. Hisss, tak boleh bayangkan rupa Samurai tu macamana yek...last-last Remy tukar plan untuk jadi Character Jafar Aladdin mungkin kerana dia dah jumpa kostum yang sesuai. Tertanya-tanya juga sapa Jafar Aladdin, almaklum jarang tengok citer kartun..hahahahahhaaha. Lepas Remy tunjukkan gambar baru tahu siapa Jafar Aladdin....

Sebelum Diana memulakan tanggungjawab besar nie sempatlah Diana wat research di YouTube. Dapat juga idea mcmana nak mulakan. Kalau tidak memang Diana kehilangan idea dan tak tahu nak mula mcmana. Nasib Remy sangat sporting dan yakin dengan kebolehan Diana.

So jom kita tgk proses-proses mekap yang Diana jalankan.



Tadaaaa, nilah hasilnya. Thanks Remy bagi job kat Kak Long...










Yang bertopi merah tu pun Diana mekapkan. Tapi mekap biasa-biasa ajer

No comments: