Thursday, May 5, 2011

GOTHIC VOGUE

TALENT : FIDOT & FARIZSHA
MUA : CT NORDYNA
ASST MUA : ZAIDA
PHOTOG : NUR MUHAMMAD & CT NORDYNA
EVENT : GOTHIC VOGUE
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TARIKH : 23 APRIL 2011, Sabtu

"Cuba yang TERBAIK...sebab ada lagi yang TERBAIK" Haaa..Inilah Trademark Diana so jangan sapa2 tiru yek...hehehehe...
Korang tahu tak apa makna "Gothic". So apa kata kita buka kamus dan diantaranya characterized by gloom and mystery and the grotesque / dalam bahasa melayunya dalam kegelapan dan misteri yang mengerikan. Contohnya "Gothic Novel/Filem cerita Frankenstein". So korang boleh imagine bagaimana rupanyakan...sangat menakutkan dan penuh dengan misteri. Tapi ini terpulang pada masing2kan. Teringat plak masa Diana gie Universal Studio, Singapore..mana tak terjerit2 Diana dibuatnya bila dikejar oleh Frankenstein.

Betapa takutnya Diana pada waktu itu telah Diana sampaikan pada event ini tapi setakat yang Diana mampu sahajalah. Now, Diana nak bercerita ttg talent pertama Diana iaitu "Fidot". Pada yang tak tahu lagi nilah buah hati Diana (adik bongsulah). Tak sangka plak dia setuju nak join event nie, happy sangat2lah Dianakan dan dia adalah satu2nya Talent lelaki yang ada so ramailah peminatkan...awwwwww....kekekekeke.... tak sangka plak dia pandai bergambar dan bermain dengan watak..itu tandanya bakat terpendam..
Meh tgk gambar2 dia !









Talent Ke-Dua, emmm manis orangnya...comel dan seorang gadis muslimah.
Pertama kali berjumpa terus kami mesra.. Senang bekerjasama.
Sebenarnya Diana agak mati kutu mekap apa yang Diana nak buat, nasib Diana ada Asst. iaitu Zaida. Dia banyak membantu bagi idea serta lukis dimuka Farizsha. Kreatif sungguh Zaida, lepas ni bolehlah panggil Zaida lagi.










Antara MUA + TALENT