Tuesday, June 28, 2011

ZAETE ZAFRAN MODEL BERGAYA

EVENT : OUTING MUSLIMAH - PRELUDE VERSION
TALENT (1) : ZAETE ZAFRAN
VENUE : TAMAN TASIK PERDANA
SPONSOR BAJU : BUTIK TYRA EXCLUSIVE / BUTIK CALOSA-MUSLIMAH COUTURE
SPONSOR SHAWL : CIK ZATIE ZAHARI
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TARIKH :26 JUNE 2011, AHAD

Jam menunjukkan pukul 9.30 pagi dan Diana tiba agak lewat dari jadual yang sepatutnya berlangsung pada jam 9.00 pagi. Rupanya Diana tidak keseorangan kerana ramai rakan2 lain juga tiba lewat disebabkan jalan ditutup sana-sini sempena Standard Chartered KL Maraton. Berpusing2 mencari jalan masuk ke Taman Tasik Perdana dan alhamdulillah jalan ke Masjid Negara tidak ditutup dan satu2nya jalan alternatif yang boleh Diana lalu.

Gugup rasanya kerana sorang pun Diana tak kenal. Tapi kalau tak kenal maka tak cinta kan. Hehehehe... Lebih kurang jam 10.00 pagi bermulalah operasi mekap2. Diana ditugaskan untuk mekapkan talent yang pertama iaitu Zaete. Diana bertambah gugup bila photog makin lama makin ramai...wah, memang meriah sambutan yang diberikan...MUA2 yg lain pun begitu asyik untuk mendapatkan hasil yang terbaik. Tak sempat untuk Diana berkenalan dengan mereka hanya sempat bertukar senyuman sahaja.

Pujian harus diberikan kepada Zaete kerana bijak mempelbagaikan gaya. Tak jemu memandang semua aksi2 gambar beliau. Kredit serta pujian juga harus saya berikan kepada photog2 yg memberikan kerjasama yang sgt baik.
Jom kita lihat hasil seni serta kreativiti photog2 yg pelbagai.
* Aidel Aina Photography
* EElobor Property Inc
* Okie Photography
* Lullaby Design
* Saipul Anuar

No comments: