Monday, July 25, 2011

AZURA MAHMOOD PENDAM BAKAT

EVENT : BRIDAL PHOTOSHOOT
TALENT (2) : AZURA MAHMOOD
VENUE : HUTAN LIPUR AMPANG
ORGANIZER : SHA AISHETERU
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TARIKH :16 JULY 2011, SABTU

Talent ke-dua adalah seorang mekap artis pada event yang sama dan di atas permintaan, beliau meminta Diana untuk menyoleknya kerana lepas nie dia pun teringin nak jadi talent juga. Kiranya Azura ada menyimpan bakat terpendam jugalah yea. Heheheheh

Sepanjang mekap berlangsung, kami sempat bertukar-tukar pendapat mengenai produk serta teknik-teknik solekan. Nampak keserasian kami bila bersama.

Hasilnya, wajah Azura semacam pelakon Lydiawati masa lalu. Tak caya jom tengok tapi adalah iras sikit-sikit...hehehehehe















Tuesday, July 19, 2011

ABBY YUSOFF UMPAMA GADIS ARAB

EVENT : BRIDAL PHOTOSHOOT
TALENT (1) : ABBY YUSOFF
VENUE : HUTAN LIPUR AMPANG
ORGANIZER : SHA AISHETERU
PHOTOG : AIDEL ANA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TARIKH :16 JULY 2011, SABTU

Jam 9.30 pagi Diana sudah bersemangat menanti rakan2 yang lain. Walaupun ada sedikit kelewatan tapi tidak mematahkan semangat Diana untuk meneruskan event ini. Semangat untuk mencantikkan wajah seseorang memang bidang yang amat Diana minati. Insya-allah akan diteruskan perjuangan ini hingga ke akhir hayat. Sementara Diana menunggu Abby, sempatlah Diana berkenalan dengan MUA/Talent serta Photog yang hadir. Happy sangat sebab semuanya sporting2 belaka.

Terima kasih Diana ucapkan pada "Sha" organizer event ini kerana sudi menjemput Diana sebagai MUA untuk Abby Yusoff. Peluang yang diberikan memang tidak Diana sia2kan. Abby Yusoff, gadis muslimah yang peramah dan sopan gitu. Banyak yang kami bualkan tentang dunia modelling serta kecantikkan. Abby tidak mempunyai masalah diwajah dan memudahkan Diana untuk menyolek. Sesekali kami ketawa kerana disapa oleh photographer Diana iaitu Aidel. Photographer muda yang amat berbakat dan perlu di ketengahkan lagi.

Event kali ini Diana berpeluang untuk mencuba sebagai "Photographer". Kebetulan Diana baru je beli camera Canon EOS 1100D. Dapatlah juga sedikit sebanyak tip2 dari photog2 yg sememangnya otai dan sudi beri tunjuk ajar.. Terima kasih kerana memberi sokongan untuk orang baru macam saya. Terharu sesangat. U all mmg best !

So jom kita cuci mata ... hope u all like it ! Who...NEXT ?????