Tuesday, August 23, 2011

EXCLUSIVE MAKE UP CLASS BY SUHAIB

EVENT : EXCLUSIVE MAKE UP CLASS BY SUHAIB
TALENT : HIDAYAH USOP (HIDIEE)
LOKASI : THE SCOPE STUDIO, DESA PANDAN
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TARIKH :13 AUGUST, 2011, SABTU

Pada bulan puasa yang mulia ini, Diana berkesempatan untuk menghadiri Kelas Solekan bersama Suhaib. Teruja dengan hasil mekapnya yg tersendiri serta teknik gam bulu mata untuk mereka yang tak mahu keningnya dicukur atau dicabut. Walaupun kening tidak dicukur hasilnya sangat kemas dan rapi. Bila dapat tengok life, Terbukti Berkesan !

Rasa bertuah dpt share ilmu ngan Shuib..teknik melukis kening, teknik gam bulu mata serta teknik maskara ke kuku mmg hebat....mmg tak terfikir pun sebelum nie. Teknik menggunakan tangan juga sgt membantu bagi mengelak eyeshadow berterabur kat bawah mata. Solekan lebih kemas bila di blend guna jari. Itu teknik Suhaib. Lain orang lain caranya. Apapun ikut kesesuaian masing-masing. Yang penting hasilnya nanti mestilah cantekk dan meletopppsss gitu !

Ok, class mekap kali ini, Diana mengambil Hidayah (rakan sekerja) untuk menjadi talent Diana. Terima kasih pada Hidiee kerana sudi bekerjasama ngan Diana. Sikap sporting beliau membuatkan Diana lebih bersemangat dan teruja sekali. Talent, photog serta MUA yang lain pun sangat2 sporting dan membuatkan class Suhaib bertambah happening. Suhaib juga tidak kurang kelakarnya.

Akhir kata kami memang tersangat puas hati dengan hasil pembelajaran pada hari itu. Semoga kita dapat bersua kembali di lain waktu atau event-event yang akan datang. Moga lebih sukses selepas ini. Amin ....
No comments: