Thursday, October 6, 2011

BAGAI PINANG DIBELAH DUA

WEDDING IN CLASSIC & MODERN (Couple/Single) CONTEST
TALENT : MARLINI AZIZ & FID FIZIE
ORGANIZER : SENTUHAN WAN EIZA
SPONSOR : YON RAMZIE COLLECTION
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TARIKH :18 SEPTEMBER, 2011, AHAD
LOKASI : TAMAN BUKIT JALIL

Diana hampir menarik diri dari Contest ini disebabkan tidak mempunyai Talent, nasib baik ada Kak Wan yang sudi carikan begitu juga Photog. Masa yang agak suntuk untuk mencari Talent lain jadi Diana serahkan semuanya pada Kak Wan. Sebelum membuat kata putus Marlini (Talent) telah menghubungi untuk pengesahan Diana sebagai MUA. Talent lelaki pula akan di uruskan oleh Marlini sendiri.

Pada hari yang di nanti rupanya Marlini memang Diana pernah jumpa masa di Class Suhaib dulu. Tapi waktu tu kami hanya berbalas senyuman sahaja. Marlini sangatlah peramah dan sporting sekali. Sambil berbual Marlini memberitahu yang Talent lelaki akan datang lewat sedikit kerana ada tugas untuk mekap pengantin. Tercenggang Diana seketika.. Apa ??? Talent Lelaki MUA (Makeup Artist) ke ??? Bila disebut namanya berdengup kencang jantung Diana... huhuhuhu....bukan apa, rasa segan giler. Apa pun Diana cuba sebaik mungkin dan terima kasih juga kepada beliau di atas tunjuk ajar. Segala kelemahan akan saya perbaiki.

Ok, tujuan Diana join contest ini hanyalah untuk memantapkan solekan lebih-lebih lagi solekan pengantin. Kalah Menang itu Diana tolak tepi. Yang penting Diana nak memperbaiki skill serta bertukar pendapat dengan MUA yang lain. Apa pun terima kasih kepada semua yang terlibat lebih-lebih lagi kepada organizer serta sponsor.

Jom layan gambar.....gambar yang betul-betul pro akan di-upload kemudian okay.


















2 comments:

Anonymous said...

mcm mne nk join ye? hehe

CT NORDYNA said...

nak join apa yea...