Tuesday, November 22, 2011

20.11.2011 HARI ISTIMEWA BUAT LILI

MAJLIS PERTUNANGAN
LILI FATIHAH
BANDAR BARU BANGI
AKSESORI : BUTIK ANDAMAN D' ANA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
20 NOVEMBER 2011, AHAD

Seperti yang dijanjikan jam 9.00 pagi Diana sudah berada dirumah Lili. Ketika itu Lili begitu leka mengabadikan cintanya menyusun atur gambar-gambar bakal tunangnya pada waktu kecil. Semua gambar diperolehi dari FB dan dia memang ingin memberikan kejutan. Kelihatan ada berbagai jenis marshmallow..wahhh, nampak sedap sekali. Kata lili bakal tunangnya memang gemarkan marshmallow.... memang romantic sekali. Menyulam cinta beberapa tahun akhirnya hari ini 20.11.2011 terbukti sudah ikatan cinta mereka dengan Majlis Pertunangan.

Sewaktu disolekkan sesekali kami tergelak ketawa apabila lili membuat lawak...teringat kata2 beliau "kalau pakai bulu mata satu jer boleh tak kak"...hehehehehe...sweet sekali. Ketika disolekkan Diana ditemani kakak iparnya yang begitu peramah begitu juga rakan baiknya yang hadir memberikan sokongan. Sesekali ibu lili datang melihat anak bongsunya begitu juga abang2nya yang lain.

Alhamdulillah, setiap yang bermula berakhir sudah. Lili begitu manis sekali dengan busana anggun. Sesekali Lili mencuri pandang wajah tunangnya dari cermin tingkap atas, rasa kelakar sangat waktu itu. Apa pun tahniah buat pasangan dan terima kasih kerana memilih
Butik Andaman D' Ana.No comments: