Wednesday, March 27, 2013

WAJAH PERSIS MODEL | MAKE UP DINNER

DINNER MAKE UP 
~~~~~~~~~~~~~~~~~
HOSPITAL COLOMBIA, DANAU KOTA

Kali ni mekap untuk staff nurse lagi .. wah, nurse pun nak melaram sakan kan...
Untuk mekap kali ini tersangat2lah mencabar. Nak tahu mencabar pasal apa. Sebab customer kali ini sangat sensitif dibahagian mata. Letak eyeshadow pun berderai2 air matanya... hehehehe.. tapi berkat kesabaran saya masalah itu dapat diselesaikan..

Yang penting mekap tak comot dan bersih. Jom cuci mata ..

Sebarang tempahan boleh jer call/sms/whatsapp di 012-663 7742
Jangan lupa LIKE Butik Andaman D' Ana di FB juga yea.




Friday, March 8, 2013

DINNER MAKE UP | HKL STAFF

DINNER MAKE UP
~~~~~~~~~~~~~~~~
HKL STAFF


Alhamdulillah, rezeki mencurah lagi dan TERIMA KASIH saya ucapkan kepada semua yang mengambil saya sebagai jurusolek. 

Merasa bangga kerana dapat menjadikan anda cantik umpama bidadari di hari yang bersejarah.
Kali ini solekan dinner untuk Staff Hospital Kuala Lumpur untuk jamuan makan malam .







Friday, March 1, 2013

Class Make Up Rose Jr & Majalah Inspirasi Perkahwinan


Class Make Up Rose Jr & Majalah Inspirasi Perkahwinan
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Shah Alam


Untuk menjadi yang terbaik kali ini Diana meluangkan masa untuk menghadiri Class solekan dari Rose Jr. 
Make Up artis yang terkenal dan tidak asing lagi dimajalah-majalah yang sedia ada di Malaysia. Bakat yang beliau ada serta solekan yang cantik telah menarik perhatian Diana untuk menuntut ilmu dengan beliau.

Dan akhirnya, impian terlaksa sudah. Ilmu yang beliau curahkan akan saya praktik kan lagi untuk menjadikan kerjaya ini sebagai bidang professional untuk saya. Bukan mudah untuk cantikkan orang bukan, dan bukan semua orang boleh mekap cantik kalau tak tahu caranya.

Terima kasih juga saya ucapkan kepada Model Mell Mawar Alaisyah kerana sudi bekerjasama dengan Diana.





 Hasil Mekap Dari Peserta Lain.