Wednesday, March 27, 2013

WAJAH PERSIS MODEL | MAKE UP DINNER

DINNER MAKE UP 
~~~~~~~~~~~~~~~~~
HOSPITAL COLOMBIA, DANAU KOTA

Kali ni mekap untuk staff nurse lagi .. wah, nurse pun nak melaram sakan kan...
Untuk mekap kali ini tersangat2lah mencabar. Nak tahu mencabar pasal apa. Sebab customer kali ini sangat sensitif dibahagian mata. Letak eyeshadow pun berderai2 air matanya... hehehehe.. tapi berkat kesabaran saya masalah itu dapat diselesaikan..

Yang penting mekap tak comot dan bersih. Jom cuci mata ..

Sebarang tempahan boleh jer call/sms/whatsapp di 012-663 7742
Jangan lupa LIKE Butik Andaman D' Ana di FB juga yea.




No comments: