Thursday, April 18, 2013

JELISA | NITE WINNER


JELISA | DINNER MAKE UP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
YCWA BUKIT BINTANG

Kali ni Diana mendapat customer yang mixed race, Punjabi.. memang sangat baik budi bahasa walaupun bukan melayu. Percakapan pun sangat lancar dan rupa2nya beliau adalah pengacara wanita...

Sebelum Diana bertemu dengan beliau, dia ada mengadu yang dia mempunyai masalah dark circles yang sangat teruk. Tapi tak apa, Diana cuba yang terbaik.

Sesampai disana cabaran sudah bermula, dark circles yang beliau katakan dapat Diana laksanakan dengan sempurna. Tapi sayang sekali sebab Diana tak sempat nak ambil gambar sebelum. Kalau tidak mesti korang pun terkejut. 

Ok, jom kita tengok hasil yang telah diana buat. Tapi apa yang paling diana happy beliau menang best dress pada malam tersebut dan sekali gus memenangi Mini I-Pad.






No comments: